29-30 червня 2006

Завершальна конференція Проекту

26 січня 2006

5-й сеанс курсу дистанційного навчання

Житомир, 26 -27 січня 2006

РТМ 2 «Бухгалтерський облік у закладах охорони здоров’я. Обробка даних»

1 лютого 2006

6-й сеанс курсу дистанційного навчання

Харків, 1-2 лютого 2006

РТМ 2 «Бухгалтерський облік у закладах охорони здоров’я. Обробка даних»

8 лютого, 2006

7-й сеанс курсу дистанційного навчання

Житомир, 8-9 лютого 2006

РТМ 3 «Глобальне бюджутування закладів охорони здоров’я»

16-17 лютого 2006

Курсу навчання управлінців (адміністраторів) та менеджерів в системі охорони здоров’я
Модуль 5 «ІТ технології»

Київ, 18-19 Січня, 2006

Курс навчання управлінців (адміністраторів) та менеджерів в системі охорони здоров’я України
Модуль 4 “Страхування”

Київ, 17-18 листопада, 2005

Курс навчання управлінців (адміністраторів) та менеджерів в системі охорони здоров’я України
Модуль 2 «Запровадження контрактних відносин у сфері охорони здоров’я»

Київ, 13 жовтня, 2005

Курс навчання управлінців (адміністраторів) та менеджерів в системі охорони здоров'я України.
Модуль 1 Створення автономних закладів охорони здоров'я

Конференція на тему "Автономізація медичних послуг та запровадження контрактних відносин - головні складові реформи системи охорони здоров'я в України".

23-25 вересня 2005 року в ГК "Ялта-інтурист" (м.Ялта) відбудеться конференція на тему "Автономізація медичних послуг та запровадження контрактних відносин - головні складові реформи системи охорони здоров'я в України" .

Мета конференції - представити концепції, інструментарій та практичні методи запровадження контрактних відносин та заснування автономних закладів охорони здоров'я та. Як конкретні приклади, розгдянути досвід пілотних регіонів проекту.

До участі в роботі Конференції запрошено представників Міністерства охорони здоров'я України, представників всіх обласних управлінь охорони здоров'я та закладів-постачальників медичних послуг обласного рівня з метою їх подальшого залучення до навчальної програми, яку буде організовано та проведено проектом у Києві, і яка розпочнеться у жовтні 2005 року.

Тренінг для журналістів " Що необхідно зробити, щоб медичні кошти працювали ефективно"

З метою забезпечення якнайширшої поінформованості працівників ЗМІ України щодо процесу реформування медичної галузі та ролі у цьому процесі проекту ЄС "Фінансування та управління у сфері охорони здоров'я в Україні" та та в рамках PR стратегії проекту 6 жовтня 2005 року у Києві в приміщенні Конференц-залу НАН України відбудеться тренінг для журналістів, які висвітлюють питання реформування сфери охорони здоров"я на тему "Що необхідно зробити, щоб медичні кошти працювали ефективно". Планується участь близько 70 журналістів з усієї України.

Захід носитиме не тільки інформаційний, але воодночас і навчальний характер, оскільки в його ході будуть розглянуті не тільки проблеми фінансування та управління у сфері охорони здоров'я, а й специфіка висвітлення проблем медичної галузі у ЗМІ.

Україна - Румунія: Дискусійний клуб.

За результатами навчального туру до Румунії було досягнуто домовленність про подальший обмін досвідом між Україною i Румунією та продовження діалогу між двома країнами щодо реформування медичної галузі.

З цією метою на веб сторінці проекту буде створено новий розділ Україна - Румунія: Дискусійний клуб.

У цьому розділі можна буде знайти інформацію щодо ключовихх аспектів запровадження медичного страхування у Румунії, статті румунських та українських експертів, тощо.

Учасників навчального туру до Румунії, який відбуся 26 червня - 3 липня 2005 року запрошується поділитись враженнями від поїздки, розповісти як використовується здобуті знання в їхній роботі та задати румунським колегам питання, які, можливо, з'явились у них після повернення на Україну.

18-19 травня 2005

Харків

Четвертий Навчальний модуль для Пілотних регіонів (НПР 4)